عشق به فرزند در وجود تمام مادران نهادینه شده است. این مادران هستند که بیشتر از هر کس دیگری به فرزند خود رسیدگی می کنند و مراقبت های لازم را از آنها به عمل می آورند. در این مقاله به شما می گوییم که در دوران شیردهی مصرف عسل برای مادران و نوزادان مفید است یا نه؟ و به چه علت؟
مادران بعد از زایمان ضعیف میشوند و به همین دلیل پزشکان، به اغلب این مادران مصرف شربت عسل را پیشنهاد می دهند. بهتر است از مصرف عسل خام که احتمال وجود کلستریدیوم بوتولینوم در آن زیاد است خودداری کنید. عسلی با کیفیت خوب انتخاب کنید که هم خوب فرآوری شده باشد و هم پاستوریزه شده باشد. فلور روده ای موجود در دستگاه گوارش بزرگسالان این توانایی را دارد تا هاگ های بوتولیسم را بکشند. شربت عسل جزء شربتهای خونساز می باشد که باعث بهبود وضعیت و تقویت رحم مادر هم میشوند. مادران شیرده در هر شبانه روز 1800 کالری انرژی نیاز دارند تا بتواند شیر کافی تولید کنند. اگر مادری در ماه بیش از 0?5 تا 2 کیلوگرم وزن کم کند، این به این معنی است که تغذیه مناسب و کافی ندارد.
امروزه از آنجایی که داروهای شیمیایی نمیتوانند ما را از معرض باکتریها و ویروسهای مقاوم در برابر آنتیبیوتیکها در امان نگه دارند لذا عسل به عنوان یک ضد باکتری و ضد ویروس طبیعی و مؤثر عمل می کند. در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که افرادی که مبتلا به دیابت یا قند خون پایین هستند بهتر است احتیاط کنند. اگر به گرده ها حساسیت دارید، بهتر است از خوردن عسل خودداری کنید. همچنین از خوردن عسل هایی که از گرده گل های سمی تهیه شده اند خودداری کنید. قبل از افزودن عسل به رژیم غذایی خود با پزشک م کنید.
برای خواندن ادامه توضیحات لینک زیر را باز کنید:
درباره این سایت